Dcera Bruce Willise přiznala, že se bála, že o ní otec ztratil zájem. On přitom bojoval s nemocí, aniž by to někdo věděl

5. června 2023·Celebrity·Redakce

Bruce Willis. (Foto: Profimedia)

Už nějakou dobu bojuje Bruce Willis s degenerativní frontotemporální demencí. Nejvíce je mu nápomocná jeho rodina, ale dříve, hlavně jeho dcery, nevěděly, co se s ním děje. Druhorozená Tallulah měla dokonce strach, že o ní její milovaný tatínek ztratil zájem.

Jakákoliv nemoc mění život nejen pacientovi, ale i jeho rodině. A přesně to samé potkalo i hollywoodského herce Bruce Willise a jeho nejbližší. Jenže než se na degenerativní frontotemporální demenci, kterou Bruce trpí, přišlo, nikdo nevěděl, co se s ním děje. Nemoc se do jeho život dostala postupně a potichu.

Jednou z prvních příčin bylo to, když herec začal trpět tzv. „hollywoodskou ztrátou sluchu“. Tu má už od natáčení Smrtonosné pasti, ale jeho druhorozená dcera Tallulah, kterou má s herečkou Demi Moore, si to brala osobně. Měl dvě malé děti s mou nevlastní matkou Emmou Heming Willis a myslela jsem, že o mě ztratil zájem. I když to nemohlo být dál pravdě, mučila jsem svůj adolescentní mozek palčivými myšlenkami, že pro mou matku nejsem dostatečně krásná a pro mého otce dostatečně zajímavá, přiznala zpětně otevřeně dívka.

View this post on Instagram

A post shared by tallulah (@buuski)

Sama nyní přiznává, že se stydí za to, co si o svém otci myslela. Na její obranu je ale nutné zdůraznit, že nikdo v tu dobu nevěděl, s čím hrdina akčních filmů bojuje. V tu dobu ona sama bojovala se světem a hlavně sama se sebou. Svou superštíhlou postavou se chlubila na instagramu, ale bojovala s anorexií, ADHD a poruchou osobnosti. Není se proto čemu divit, že se bála, že o ní její milovaný tatínek ztratil zájem.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme