Dcera Jitky Schneidrové roste do krásy. Maminku čím dál častěji doprovází na společenské akce

29. září 2022·Celebrity·Redakce

Jitka Schneidrová a dcera Sofie Anna. (Foto: se souhlasem J. Schneidrová)

Sice už od natáčení pohádky Jezerní královna uběhlo 24 let, ale herečka Jitka Schneidrová, která si zahrála roli Odetty, je stále stejně půvabná. Její rysy nejspíš zdědila i dcera Sofie Anna, kterou má s hercem Davidem Švehlíkem. Tentokrát doprovodila maminku na finále světové soutěže Elite Model Look a moc jí to slušelo. Informoval o tom server eXtra.cz.

O tom, že je herečka Jitka Schneidrová považována za elegantní dámu, není pochyb. Na akce ji čím dál častěji doprovází šestnáctiletá dcera Sofie Anna. Ta jako by jí z oka vypadla.

Tentokrát se společně objevily na finále světové soutěže Elite Model Look, která se konala na Pražském hradě. Jitka měla na sobě model pánského stylu, a to v podobě bílé zdobené halenky, černých kalhot a sáčka. Celý outfit doplnila o krásnou kabelku značky Bulgari a tělové lodičky. Její dcera pak oblékla pudrové šaty se spadlými rameny.

View this post on Instagram

A post shared by Jitka Schneiderova (@jitka_schneiderova)

Podle herečky je její dcera celý tatínek. Avšak nějaké rysy maminky bychom v obličeji také našli. Sofie zatím nejde v hereckých šlépějích rodičů, ale má dobře nakročeno v modelingové kariéře. Od malička se pohybuje ve světě fotoaparátů a už nafotila kolekci i pro českou módní návrhářku Ivanu Mentlovou.

Celebrity - další články

Doporučujeme