Dcera Johnnyho Deppa vyrostla do krásy! V novém seriálu se objeví v sexy oblečku

21. února 2022·Celebrity·Redakce

Lily-Rose Depp. (Foto: Profimedia)

To, že Lily Rose Depp podědila herecký talent po tatínkovi Johnnym Deppovi, známém jako kapitán Jack Sparrow, už víme. Teď ale ukázala, že je i neskonale krásná. Během natáčení seriálu The Idol se na place objevila ve velmi odvážném modelu a rozhodně se nemá za co stydět, ba naopak! Informoval o tom Daily Mail.

Mladé herečce se v posledních měsících velmi daří. Nedávno se objevila v thrilleru Wolf, kde diváky přesvědčila o své kráse. V jedné ze scén ukázala na obrazovce i své poprsí, a tak se pro mnoho mužů stala filmovou kráskou číslo jedna.

View this post on Instagram

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp)

Je jasné, že krásu podědila Lily po mamince, zpěvačce Vanesse Paradis. Má po ní velké, hluboké oči a krásně fotogenickou tvářičku. Teď se během natáčení nového seriálu pro HBO The Idol objevila na place ve velmi sexy šatech s rafinovanými průstřihy na ramenou a bocích. Její perfektní postava tak pěkně vynikla.

View this post on Instagram

A post shared by Lily-Rose and Johnny Depp🕊💫 (@lilyrose.johnny)

Seriál The Idol bude novinkou z distribuce HBO. Jedná se o dramatický snímek, který se odehrává v hudebním průmyslu a zaměřuje se na guru novodobého kultu. Ten vstoupí do komplikovaného vztahu s rostoucím popovým idolem. V seriálu si zahraje také rapper Abel Makkonen Tesfaye alias The Weekend. Herečka si v minulosti zahrála i po boku svého otce, a to ve snímku Mroží muž.

Celebrity - další články

Doporučujeme