Dcera Žilkové na sebe strhává pozornost. Od Varů je Kordula více aktivní na sociální síti

5. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Kordula Stropnická a Veronika Žilková. (Zdroj: Profimedia)

Kordula Stropnická (16) od návštěvy filmového festivalu v Karlových Varech na sebe strhává pozornost veřejnosti. Předtím si soukromí velmi střežila, ale teď je na sociálních sítích daleko více sdílnější.

Dcera herce, politika Martina Stropnického a herečky Veroniky Žílkové se za svou krásu opravdu nemusí stydět. Kordula na sebe strhla pozornost už ve Varech, kde se stala hvězdou červeného koberce. Teď je na dovolené ve Španělsku s kamarádkou a na sociální sít přidala po dlouhé době hned tři fotografie.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Zilkova Stropnicka (@veronikazilkovastropnicka)

Na snímcích jí to opět moc sluší. Na jednom má krátké džínové šortky a na hrudi má uvázaný stylový šátek. Po zveřejnění se pod příspěvkem okamžitě strhla vlna chvály a obdivu. Nechyběly ani fotky v černých bikinách.

Do showbyznysu se ale mladá dívka zatím nehrne. Podle serveru Kafe je pro ni stále na prvním místě studium. V minulosti se věnovala například tanci a a před kamerou se objevila v roce 2016 ve filmu Jak se zbavit nevěsty. Zde na nabídku podle eXtra.cz kývla jen proto, že si chtěla vydělat na poníka.


Celebrity - další články

Doporučujeme