Děsivý vzhled plný botoxu je pryč. Představitelka Donny Tori Spelling se pochlubila skvělou figurou

1. září 2021·Celebrity·Barbora Turková

Tori Spelling (Foto: Shutterstock)

Představitelka Dony ze seriálu Beverly Hills 90210 Tori Spelling do filmového světa moc velkou díru neudělala. To ale neznamená, že by na ní svět zapomněl. Tori na sebe strhla pozornost kvůli svému vzhledu, úpravám a váze, se kterou bojovala.

Tori Spelling se neustále mění před očima. Poslední proměna naštěstí neproběhla za dozoru plastického chirurga, štíhlou a vytvarovanou postavu si Tori vydřela v kuchyni a v posilovně. Doby, kdy si do sebe nechala píchat různé botoxy a části těla tvarovala pomocí silikonů, jsou tak snad naštěstí pryč.

V roce 2021 si totiž cestu za věčným mládím a bezvadnou figurou klikatí okolo posilovny a knihkupectvím, kde hojně pořizuje kuchařky se zdravými recepty. Tahle cesta je sice pomalejší, ale rozhodně je lepší než tu, kterou si zvolila v minulé dekádě.

View this post on Instagram

A post shared by Tori Spelling (@torispelling)

Tori na sociálních sítích potěšila fanoušky příjemnou vizáží a štíhlou postavou. Na sobě měla přiléhavé oranžové šaty, které doplňoval i velký výstřih, který je jako dělaný pro její objemná ňadra. Obojího dosáhla pílí a bez plastických chirurgů, kterým dodnes „vděčí“ za předčasný konec herecké kariéry.

Na jejím v minulosti zpustošeném vzhledu se podepsaly i psychické problémy. Ty byly spojené hlavně s jejím manželstvím. Vypadá to ale že v posledním roce se Spelling dala dohromady. Znovu rozkvétá a nabírá na popularitě. Třeba se dočkáme i nějakého jejího hereckého comebacku.

View this post on Instagram

A post shared by Tori Spelling (@torispelling)


Celebrity - další články

Doporučujeme