Díky bohu, že Meghan nepřijde, řekla prý královna. Nová biografie nenechá na vévodkyni nit suchou

23. července 2022·Celebrity·Redakce

Harry a Meghan. (Foto: Profimedia)

Ve čtvrtek 21. července vyšla neoficiální biografie Meghan Markle Odplata: Meghan, Harry a válka mezi Windsory. Vévodkyně se na ní samozřejmě nepodílela, prý se naopak děsí toho, co by si v knize mohla přečíst. Informaci uvedl časopis Elle.

Nedá se říct, že by nejnovější neoficiální biografie byl počin, který by Meghan Markle udělal radost. Spíše naopak, v knize má být vykreslena i s velmi nelichotivými detaily. Prý je třeba zmíněno, že královně Alžbětě II. se velmi ulevilo, když se dozvěděla, že manželka prince Harryho nebude moct dorazit na pohřeb prince Phillipa.

Vzhledem k tomu, že Meghan byla v pokročilém těhotenství, lékaři jí cestování z USA nedoporučili.„Díky bohu, že Meghan nepřijde,“ řekla prý královna svým asistentům v Buckinghamském paláci, když se připravovala na pohřeb svého manžela.

View this post on Instagram

A post shared by Prince Harry (@princeharryofengland)

Nutno dodat, že vztahy mezi manžely a britskou královskou rodinou jsou po jejich odjezdu z Velké Británie a šokujícím rozhovoru s Oprah Winfrey na bodu mrazu. Je tak otázka, zda se Harry s rodinou usmíří a zakopou válečnou sekeru.


Celebrity - další články

Doporučujeme