Díky mizejícím orgánům nemusí Tereza Brodská hubnout. Letos byla už podruhé na operaci

15. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Tereza Brodská (Foto: Profimedia)

Chudák herečka Tereza Brodská musela jít tento rok již podruhé pod kudlu kvůli zlobivému žlučníku. Na svém instagramu zveřejnila fotografii, jak se nudí v posteli a nejraději by z ní byla už pryč. Její herecké kolegyně se s ní v komentářích podělily o své zážitky s problémovým žlučníkem.

Známá herečka ze seriálu Ulice nebo filmů o Básnících byla upoutána na lůžko a již podruhé musela kvůli žlučníku pod kudlu. Se svými fanoušky se na sociálních sítích podělila o své trápení. “Tak čtvrtý den v posteli, žlučník v prd..li, knihy přečteny. A už bych teda ráda z té postele vypadla! Trochu už mně hrabe! Letos druhá operace! napsala Tereza k fotografii.

Vyfotila se, jak odpočívá v posteli a připsala, jak pozitivně se to snaží brát. “I když mně fakt není hej ani fyzicky ani psychicky, důležitý je si uvědomit, že spousta lidí je na tom daleko hůř a člověk se vlastně nemá rouhat! Takže jak říká Eva Holubová KOUTKY NAHORU! A dík, žlučníku, že si mě nechal dotočit seriál! Jinak jsi byl hajzl!” děkuje malému nepřítelíčkovi s humorem sobě vlastním.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Brodska oficiální (@brodskatereza)

Kromě toho také přidala jeden zážitek, kterým si s kamarádkou udělala tak trochu černou srandu ze svého problému. “Tak jsem říkala kamarádce: Holka mně pořád ty orgány ubírají a ubírají! A ona na to: Aspoň nemusíš hubnout!” směje se nemocná Tereza v textu. V komentářích ji podpořily nejen její kolegyně a kamarádky. “Terezko, držím moc palce. Drž se statečná holčičko! Jsi alespoň doma? Ať ti je už dobře,”popřála jí již zmíněná Eva Holubová. “Hajzl! A máš ho už pryč? Já ano a je to mnohem lepší, můžu se víc přežírat,”přidává své zkušenosti Alice Bendová.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme