Divoký život Lisi Marie Presley (†54). Utratila více než 100 milionů dolarů a drogy ji provázely celý život

2. února 2023·Celebrity·Redakce

Lisa Marie Presley. (Zdroj: Profimedia)

Když se svět 12. ledna dozvěděl, že teprve v 54 letech zemřela zpěvačka Lisa Marie Presley, byli z toho všichni v šoku. Lisa byla převezena do nemocnice se zástavou srdce, kde následně i zemřela. Bylo to jen pár dní poté, co vyrazila na předávání Zlatých Glóbů. Jaký byl život jediné dcery Elvise Presleyho (†42)? Informaci přinesly weby Daily Mail, Page Six a People.

1. února by americká zpěvačka a textařka Lisa Marie Presley oslavila 55. narozeniny. Nicméně už se jich nedožila, 12. ledna se jí zastavilo srdce. Její matka Priscilla Presley tak pochovala svou jedinou dceru, což je největší noční můra všech rodičů. Zpráva všechny v Hollywoodu zdrtila, protože jen pár dní před osudným momentem vyrazily obě ženy na předávání Zlatých Glóbů.

I když vedle své matky působila šťastně, realita byla jiná. „Bylo mezi nimi hodně zlé krve. Někteří členové rodiny byli šokovaní, když je viděli sedět u jednoho stolu,” svěřil se producent Jacob Wasserman. Dokazuje to i fakt, že Priscilla napadla poslední vůlí své dcery. Lisa Marie se v dodatku ke své závěti odvolala svou matku a bývalého obchodního manažera Barryho Siegela jako spoludědice. Oba dva nahradila svými dětmi Riley a Benjaminem Keoughovými.

Benjamin ale v roce 2020 zemřel. Priscilla se obrátila na soud, protože podle svých slov dodatek neobdržela za života své dcery a uvedla, že v dokumentu je špatně její jméno. Navíc dodatek prý nebyl ověřen notářem ani svědky a zpochybňuje se i pravost podpisu Lisi Marie.

Lisa Marie se narodila 1. února 1968, devět měsíců po svatbě Elvise a Priscilly. Elvis o devět let později zemřel, ale holčička si na zajištěnou budoucnost nemohla stěžovat. Slavný hudebník a král rock´n´rollu jí odkázal pořádný majetek. Jenže peníze nejsou všechno a Lisa Marie obrovskou pozornost veřejnosti nezvládla. Už jako teenagerka přičichla k drogám, které ji provázely prakticky celý život. „Brala jsem kokain, sedativa, trávu, alkohol, klidně všechno najednou. Nechápu, jak jsem to mohla vůbec přežít,” svěřila se ve své biografii z roku 2015.

View this post on Instagram

A post shared by Lisa Marie Presley (@lisampresley)

Nic se nezměnilo, ani když se jí narodili děti. Po porodu dvojčat Harper a Finley v roce 2008 propadla opioidům. Pak opět začala brát kokain skončila v léčebně. Lise se nedařilo ani hospodařit s pohádkovým majetkem, a jak říkali její blízcí, co se týče peněz nikdy jí to s nimi moc nešlo. „Velmi utrácela a udělala několik špatných investic,” přiznala webu Daily Mail producentka Katie Hayes. Za 25 let utratila neskutečných 100 milionů dolarů a nasekala stomilionové dluhy.

Lisa Marie na sebe nebyla hrdá ani co se partnerského života týká. Prvním manželem byl hudebník a herec Danny Keogh (†2019), kterého si vzala v roce 1988. Měli spolu dvě děti, Benjamin spáchal v roce 2020 ve 27 letech sebevraždu. Jen rok po smrti svého otce. „Je úplně zničená, ale snaží se zůstat silnou. Toho chlapce zbožňovala, byl láskou jejího života,” řekl webu Seattle Times její manažer Roger Widynowski poté, co její syn zemřel.

Druhým manželem byl popový král Michael Jackson (†50). S ním byla ale jen dva roky. Dva roky trvalo manželství s hercem Nicolasem Cageem. Čtvrtým manželem byl kytarista Michael Lookwood, se kterým měla dvojčata Harper a Finley Loockwod. Rozvedli se po deseti letech.


Celebrity - další články

Doporučujeme