Divoška Madonna slaví 64. narozeniny. Věk jí v odhalování ale rozhodně nezastaví

17. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Královna popu. Americká zpěvačka Madonna si přezdívku vysloužila právoplatně. 16. srpna oslavila 64. narozeniny. Už více než 35 let patří mezi nejvýraznější a nejvlivnější postavy světového showbyznysu. Informaci přinesl web Mirror.

Madonna Louise Veronica Ciccone se narodila 16. srpna 1958 v americkém státě Michigan jako třetí z osmi dětí. Prarodiče z otcovy strany pocházely z Itálie, matka měla francouzsko-kanadské předky. Její dětství v Bay City ale rozhodně nebylo růžové a Madonna se tak raději ve dvaceti letech odstěhovala do New Yorku. Živila se zde jako servírka nebo pózovala studentům umění pro akty.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Od vzhledu holky z ulice přešla na konci 80. let k vyzývavé blondýně a podařilo se jí úspěšně prorazit na hudební scéně. Prodala přes 335 milionů desek, jako nejúspěšnější sólová zpěvačka se dostala i do Guinnessovy knihy rekordů. Nikdy si nebrala servítky a často se ukazovala polonahá. Vyzývavých póz na instagramu a sexy kostýmů na pódiu se ostatně nebojí ani poté, co oslavila 64. narozeniny.

Ostatně vždycky platila za provokatérku, která umí udělat velkolepou show v běžném životě i na koncertech. Její vystoupení jsou plné převleků. Jednou je za odvážnou školačku, jindy za drsnou motorkářku. Jestli si někdo myslel, že se to s úderem šedesátky změní, šeredně se spletl. Madonna fanouškům servíruje snímky, na kterých je velmi spoře oděná a často se člověk ptá, jestli to je ještě vkusné a vhodné.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Autorka mnoha hitů ale ukazuje, že z lidí a předsudků si nic nedělá a že věk je opravdu jen číslo. Život si užívá se vším všudy. Podle serveru Mirror narozeniny oslavila na Sicílii v překrásném Palazzo Castelluccio. A rozhodně to nebyla levná party. 11. srpna totiž oslavil její syn Rocco 22. narozeniny a je možné, že to tedy oslavili společně v Itálii. Podle jejích posledních fotek ale musíme říct, že Madonna na svůj věk rozhodně nevypadá.

Celebrity - další články

Doporučujeme