Dobrá zpráva! Herec Jeremy Renner byl po vážné nehodě propuštěn z nemocnice

18. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Jeremy Renner. (Zdroj: Profimedia)

Dobrá zpráva pro všechny fanoušky herce Jeremyho Rennera. Propustili ho z nemocnice, kde byl od Nového roku hospitalizován po tom, co utrpěl vážná zranění při nehodě se sněžným pluhem. Informoval o tom server The Guardian.

O tom, že je Renner doma, se zahraniční média dozvěděla prostřednictvím jeho účtu na twitteru. Tam uvedl, že si doma užil s rodinou sledování epizody seriálu Mayor of Kingstown, ve kterém hraje. Je tak jasné, že se mu daří mnohem lépe.

View this post on Instagram

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Herec byl hospitalizován na Nový rok po tom, co ho při pokusu o odklízení sněhu z příjezdové cesty poblíž jeho domu přimáčkl šest a půl tuny vážící sněžný pluh. Stroj se rozjel v moment, kdy byl Renner mimo vozidlo. Sice se snažil dostat na místo řidiče, aby pluh zastavil, ale marně. Utrpěl tak vážná poranění hrudníku a musel podstoupit dvě operace.

Rodina Jeremyho také vydala veřejné prohlášení, ve kterém děkuje personálu nemocnice za jejich péči. Také poděkovali hasičům a záchranářům, kteří jako první byli na místě a zraněnému herci pomohli. Jeremy se proslavil hlavně díky roli Clinta Bartona v seriálu Hawkeye. Také si zahrál ve filmech Avangers, Thor nebo v sérii Mission Impossible.

Celebrity - další články

Doporučujeme