Dokonalá Kaia Gerber na sebe opět strhla pozornost. V rudých šatech laskala svého přítele

29. května 2022·Celebrity·Redakce

Kaia Gerber (Zdroj: Profimedia)

Kaia Gerber, dcera modelky Cindy Crowford, je nádhernou dívkou, která kam vstoupí, tam vzbudí spoustu pozornosti. Nejinak tomu bylo i na filmovém festivalu v Cannes. Na premiéru přišla jen podpořit svého přítele, ale pozornosti na sebe strhla dost. Informaci uvedl Blesk.cz.

Na filmovém festivalu v Cannes má premiéru vždy hned několik filmů. Jedním z nich je i životopisný snímek o Elvisovi Presleym. Toho ztvárnil třicetiletý herec Austin Butler, který chodí právě s o deset let mladší modelkou Kairou Gerber.

Ta ho na premiéru samozřejmě doprovodila. Dcera supermodelky Cindy Crawford zářila v na zakázku ušitých jednoduchých červených šatech, který byly ale velmi sexy. S minimem doplňků daly tak vyniknout jejímu nádhernému tělu. Fotoaparáty nestačily cvakat, hlavně ve chvílích, kdy kráska líbala svého partnera a hladila ho ve vlasech.

View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Snímek Elvis sleduje vzestup legendárního umělce v 50. letech na vrchol jeho kariéry a do toho i bouřlivý vztah s manažerem plukovníkem Tomem Parkerem. Film se na proslulém francouzském festivalu dočkal mimořádného úspěchu a ovace trvaly deset minut. Kaia musí být na svého partnera jistě velmi pyšná.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme