Dokonalá, přesto normální. Kate Middleton miluje boty, které nosí už několik let

8. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton (Foto: Shutterstock)

O tom, že má britská vévodkyně Kate Middleton styl, není pochyb. Je známá tím, že vždycky vypadá perfektně, ale zároveň jí nedělá problém vzít si šaty z konfekce či je pravidelně střídat. A netýká se to jenom oblečení, Kate má oblíbené i boty.

Vévodkyně z Cambridge Kate Middleton proslula svým úhledným vzhledem, který i přes jednoduchost vyvolává pocit dokonalosti. Kate ale nemá za potřebí velkých nákupů, naopak své šaty často a ráda střídá. Mezi její velké módní favority třeba patří lehká fialová blůza s vázankou okolo krku, kabát s tartanovým vzorem, košilové modré šaty s bílými puntíky či velká večerní v podobě pudrových šatů se třpytivými detaily.

Svou lásku k recyklování oblečení ostatně ukázala i na návštěvě farmy Manor Farm v hrabství Durham. Na farmu si vzala oblíbené jezdecké boty, které zachraňuje už působivých 17 let. Nutno podotknout, že vypadají stále jako nové. Poprvé ji v nich veřejnost mohla spatřit v roce 2004 na veletrhu v Blenheimském paláci. To bylo v době, kdy ji každý sledoval na každém kroku, protože se objevily zprávy o jejím vztahu s Williamem.

View this post on Instagram

A post shared by Kate Middleton (@duchesscatherineofbritain)

Vévodkyně boty nosí třeba ke khaki kalhotám či tmavým džínům. Ty si na sebe ostatně vzala i na farmu, kam vyrazila se svým manželem k jejich 10. výročí svatby. Celý outfit doplnila krémovým teplým svetrem s barevným severským vzorem Fair Isle a khaki bundou. Kate i William jsou známi tím, že chovají lásku k přírodě a zemědělství, o kterém mluvili i na farmě. Nechyběla ale ani zábava. Královský pár se bavil třeba u řízení traktoru či při setkání s hospodářskými zvířaty.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme