Dokonalá Sara Sandeva. Pochlubila se postavou snů z exotické dovolené

1. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Sara Sandeva a Jakub Prachař. (Foto: Profimedia)

Je to už pár týdnů, co se herečka Sara Sandeva vrátila z dovolené na Maledivách. V mrazivých a deštivých dnech, které v Čechách panují, na svůj pobyt snů stále vzpomíná. Na instagramu se teď pochlubila fotkou, kde to herečce neskutečně sluší.

Na exotické Maledivy nevyrazila Sara Sandeva sama, ale s přítelem Jakubem Prachařem. Není se čemu divit, že jí bílé pláže, slané moře a horké sluníčko začaly brzo chybět. Na instagramu proto sdílela dvě fotky z luxusního ráje. Její komentář k fotce zněl ale jasně. „Tak tady teď opravdu nejsem,” smála se herečka v popisku k sérii snímků a sama sebe označila za „šťastnou opičku”.

Většina lidí si ale nevšímala jejího vysmátého obličeje, na kterém měla brýle na potápění, ale její dokonalé postavy v bílých plavkách. „Jak to děláte, že stále vypadáte, jak kdybyste měla 15 roků?” ptal se s údivem jeden z fanoušků. „Krásné brýle! Samozřejmě kromě jiného,” chválil ji další a za svá slova přidal několik srdíček.

View this post on Instagram

A post shared by Sara Sandeva (@sarasandeva)

Jakub a Sara tvoří pár už více než rok, ze začátku si ale vztah velmi hlídali. Neukazovali se na žádných společenských akcí, což se ale letos výrazně změnilo. Vyrazili spolu třeba na filmový festival do Karových Varů nebo na různé premiéry, kam se navzájem doprovází. A dokazují, že jejich láska jen a jen roste.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme