Dovolená s malým dítětem vyžaduje kafe a víno. Teď už to ví i Veronika Arichteva

10. května 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Veronika Arichteva (Foto: Profimedia)

Každý, kdo sleduje na instagramu herečku Veroniku Arichtevu, ví, že její 19 měsíční syn Luka je naprosto kouzelný malý chlapeček, který by dokázal svým roztomilým úsměvem vzkřísit štěňátko. Přesto je to pořád malý ďáblík, který své mámě názorně předvádí, že první dovolená u moře nebude úplně podle jejích představ.

Herečka vyrazila poprvé na dovolenou k moři se svým synem Lukou, kterému je přes rok a půl. Tatínka, režiséra Bisera vzali samozřejmě s sebou. Ačkoliv měla Veronika jisté představy, jak bude dovolená probíhat, nic nebylo tak, jak předpokládala a její malý kouzelný ďáblík jí předvádí, jaká je realita.

“Jeden by řekl, že když letíte v noci, že když dítě vzbudíte ve 23, že se za ty 3 hodiny do vzletu unaví a pak bude hnípat až do hotelu,” sdělila své představy o bezproblémovém letu Veronika na svém instagramu a ukázala, jak malý Luka leze po zemi mezi sedadly. Příjezd do hotelu také vypadal jinak, než jak si naplánovala. “A taky by jeden řekl, že bude spát, aspoň když do toho hotelu dorazíme. Hele a zase špatně,” napsala k záběrům, na kterých si to čilý synáček štráduje po mole.

Nakonec přiznala, že ještě nespala a pochopila, že pro zvládnutí dovolené s malým dítětem jsou potřeba konkrétní dopingové tekutiny. “Ano, ještě jsem nespala. Ale měla jsem už 4 kafe a v 9 ráno dvojčičku.” Nakonec snad malý dobrodruh usnul a rodiče si tak mohli konečně oddechnout a načerpat síly na společné dovolenkové dobrodružství.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme