Dovolená snů? Ani náhodou. Martina Pártlová si to v exotice opravdu užívala

8. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Martina Pártlová (Zdroj: Profimedia)

Martina Pártlová vyrazila se svou rodinkou na měsíc na Seychely. A jak sama říká, kdyby to neudělala teď, tak už nikdy. Nicméně, i když to vypadá jako dovolená snů, všechno bylo tak trochu jinak. Informovala o tom na svém instagramu.

Pro mnoho rodičů je dovolená s malým dítětem ta nejhorší možná představa. Spousta zařizování, zajišťování, stresů a nervů, ale také spoustu věcí, co musí mít člověk s sebou. To ostatně potvrdila na sociálních sítích i sama zpěvačka Martina Pártlová. Ta vezla i dost jídla pro dcerku Stellu, ale také monitor dechu, dětský kočárek nebo nafukovací bazének.

Ona, její partner Josef Vařeka i Stella museli mít negativní antigenní test. Všichni to ale krásně zvládli. Jediné, co holčičce neudělalo dobře, byl časový posun, který jí rozhodil. „Na začátku nám moc nejedla, asi dva dny, tak jsem hned začala plašit a otravovala naši doktorku, ta má ze mě už asi smrt. Ale po dvou dnech se srovnala a bylo to dobrý. To samý bylo, i když jsme se vrátili,“ líčila na sociální síti Martina.

Na sociálních sítích to sice vypadalo, že je to dovolená snů, ale opak byl občas pravdou. Bylo zrovna období dešťů a Stellu navíc trápilo i zdraví. “Asi čtyři dny jsme museli zápasit s rýmičkou, pak se úplně srovnala. Ale na cestu zpátky jsme dostali šestou nemoc, to chudinka měla horečky 39 stupňů,“ posteskla si zpěvačka. Šestá nemoc je virové onemocnění, co se projevuje náhlou, několik dní trvající horečkou a narůžovělou vyrážkou. Teď už je celá rodina zpátky v tuzemsku, tak snad už bude všechno v pořádku.


Celebrity - další články

Doporučujeme