Dříve byla označená jako nejkrásnější holčička na světě. Z Thylane Blondeau vyrostla nádherná žena

5. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Thylane Blondeau (Zdroj: Shutterstock)

Thylane Blondeau byla svého času označena za nejkrásnější holčičku na světě. Od té doby už nějaký čas uplynul, ale Thylane je pořád stejně nádherná. Nyní se dvacetiletá kráska pochlubila skvělou postavou v plavkách.

V dětství proslavil Thylane Blondeau její nevšední půvab, velké rty a jasně modré pronikavé oči. Její otec je fotbalista a matka se živila modelingem a herectvím. Bylo tak jasné, po kom dívka svou krásu zdědila. Své první focení absolvovala už ve čtyřech letech, pózovala třeba pro Jeana-Paula Gaultiera a objevila se na titulkách prestižních magazínů, včetně Vogue.

Thylane Blondeau a její okolí bylo nicméně kritizováno, že dívku v tak nízkém věku hází do drsných modelingových vod. Spoustu lidí tvrdilo, že jako malá byla sexualizována, protože byla nalíčená a pózovala v podpatcích. Thylane to zřejmě moc neohrozilo, protože dnes se stále modelingu věnuje. Její krása jí zůstala a vyrostla z ní půvabná mladá žena.

Nejnovější snímky z oslava nového roku to dokazují. Modelka, která oslavila Silvestr na pláži v Miami, na sobě měla šedé dvojdílné plavky, ve kterých mohla vyniknout její nádherná postava. V kalhotkách střihu tanga zase dala na odiv svůj perfektně tvarovaný zadeček.


Celebrity - další články

Doporučujeme