Ed Sheeran odtajňuje soukromí v novém dokumentu. Trpěl poruchou příjmu potravy

23. března 2023·Celebrity·Redakce

Ed Sheeran. (Foto: Profimedia)

Britský zpěvák Ed Sheeran se otevřel veřejnosti a přiznal, že nějakou dobu bojoval s poruchou příjmu potravy. Zejména se u něj projevovala v čase, kdy se srovnával s jinými popovými hvězdami jako je Justin Bieber nebo Shaw Mendes. Informoval o tom server Mirror.

Ed Sheeran veřejně v novém dokumentu The Sum Of It All odhaluje, že trpěl poruchou příjmu potravy. Hodně řešil svůj vzhled a zejména viděl u svých pěveckých kolegů, jak mají “fantastické postavy”, a to ho velmi frustrovalo. Vždycky jsem si říkal, proč jsem tak tlustý?” svěřil se zpěvák. Cítil se hodně nepohodlně, zejména když měl s nimi spolupracovat. To vše vedlo k tomu, že jídlo doslova hltal a následně se chodil vyzvracet.

Sám zpěvák s poruchou bojoval dlouho, než si uvědomil, že nikdy nebude vypadat jako ostatní, protože každý z nás je originál. Nyní se tak nejvíce soustředí na svou rodinu. K tomu, aby vyšel na světlo s tak citlivým tématem, ho inspiroval zpěvák Elton John, který ve své autobiografii odhalil, že trpěl bulimií.

Kromě tohoto tématu se v dokumentu objeví i záběry ze zpěvákova dětství či období, kdy jeho manželce Cherry Seaborn diagnostikovali tumor během druhého těhotenství. Mohla se začít léčit až po porodu syna Jupitera. Sheeran tak v některých momentech propuká v pláč.

View this post on Instagram

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)


Celebrity - další články

Doporučujeme