Eko Kristýna Leichtová říká svým dětem pravdu. Hračky vyrábí otroci!

8. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Kristýna Leichtová. (Foto: Profimedia)

Každý, kdo má doma malé děti, si začal všímat, že nízké regály obchodů zaplňují blýskavé a lákavé hračky, po kterých naše ratolesti zatouží a budou si o ně moci napsat Ježíškovi. A nebo je budou chtít hned teď! Herečku Kristýnu Leichtovou tohle velice rozčiluje a svým dcerám říká pravdu o tom, jak tyto hračky vznikly. Informovala o tom na instagramu.

Strašně mi vadí ten obrovský konzum naší společnosti!” Svěřila se na sociální síti herečka Kristýna Leichtová, která se proslavila rolí Ivušky v populárním sitcomu Comeback nebo rolí intelektuální Denisy ve filmu Účastníci zájezdu. Vysvětlila, že jsou její dvě dcery Rozárka a Dorotka vychovávány trochu jinak, než je tomu zvykem.

View this post on Instagram

A post shared by Týna Le (@kristyna__leichtova)

“Strašně mi vadí v obchodech lákadla pro děti, která jsou umístěná nízko, aby to viděly a mohly spustit, já to chci!!! A vůbec se jim nedivím! Je to nové, blyštivé, doma to nemají a nutně to potřebujou! Jsou to děti!” pokračuje herečka ve vysvětlování, co tím vším vlastně chce říct. Zkrátka říká svým dětem pravdu o tom, co špatného stojí za tímto levným nablýskaným produktem, který je tak láká. “A ne, nekoupím zbytečnost, kterou vyrobil ‚otrok‘ někde v zapomenuté zemi a cestovalo to k nám naprosto neekologickou cestou, třeba jen protože je to levné,” rozčiluje se dál Kristýna.

“Mohla bych svým dětem malovat svět narůžovo, ale raději jim vysvětlím, jaká byla cesta toho blyštivého zázraku, který nutně potřebujeme mít doma, ve skutečnosti a jak vysokou cenu za to zaplatíme doopravdy,” pokračuje dál. A není to jen o hračkách, které její dcery chtějí. Například i oblečení pro dcerky odmítá kupovat jinde než u lokálních výrobců či z druhé ruky. Tím ale její osvěta ještě nekončí. “Mimochodem, video s plastovým brčkem a plačící želvou jsem pustila Dorotce už ve dvou a půl letech,” přiznává herečka. V komentářích jí všichni za její slova děkují.


Celebrity - další články

Doporučujeme