Emily Ratajkowski ukázala, jak vypadala přímo při porodu. S fanoušky se podělila o osobní snímky

25. března 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Modelka Emily Ratajkowski. Foto: Shutterstock

Modelka Emily Ratajkowski (29) nikdy nepatřila mezi celebrity, které si úzkostlivě střeží své soukromí. Novorozeného syna Sylvestera ukázala již pár dní po porodu a nyní se s fanoušky podělila dokonce i o to, jak porod probíhal. 

Modelka s polsko-irskými kořeny Emily Ratajkowski mezi stydlivky rozhodně nepatří. Na sociálních sítích se nebojí ukazovat se úplně nahá a otevřeně mluví i o těch nejintimnějších aspektech svého života.

V eseji pro časopis American Vogue například během svého těhotenství oznámila, že pohlaví miminka zveřejňovat nehodlá. Dítě si ho totiž prý vybere samo až v osmnácti. “Když s manželem oznámíme přátelům, že čekáme miminko, jejich první otázka je skoro vždycky: ‘Už víte, co byste si přáli?’” napsala modelka, která prý svému potomkovi nechce nutit genderové stereotypy.

Nakonec ale přece jen prozradila, že porodila syna, a miminko tak již několikrát sama označila. “Krásný chlapec,” napsala například k nedávno zveřejněné fotografii malého Sylvestera. Od té doby pověsila na sociální sítě několik intimních snímků z chvílí kojení.

U kojení ale nezůstalo a modelka, která se za svou přirozenost rozhodně nestydí, teď fanouškům ukázala i snímky pořízené přímo během porodu. “Mezi tlačením/první momenty se Slyem,” napsala ke koláži zveřejněné 17. března na jejím oficiálním instagramu.

Malý Sylvester Apollo Bear se narodil 8. března ráno. Jeho otcem je modelčin manžel, herec Sebastian Bear-McClard a oba si potomka velmi přáli.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Celebrity - další články

Doporučujeme