Eva Burešová je dvojnásobnou maminkou. Miminko dostalo hodně netradiční jméno

15. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Eva Burešová a Přemek Forejt. (Foto: Profimedia)

Krásná herečka a zpěvačka Eva Burešová porodila a stala se dvojnásobnou maminkou. Druhého syna, kterého má s kuchařem a porotcem soutěže MasterChef Přemkem Forejtem, dostal opravdu velmi netradiční jméno. Informaci zveřejnila na svém instagramu.

Hvězda seriálu Slunečná a ZOO Eva Burešová je pyšnou maminkou dvou kluků. Staršího Nathaniela má z předešlého vztahu s hudebníkem Michalem Krásným, který dal ale přednost kariéře a Eva tak po porodu musela zvládnout rozchod i péči o dítě. Druhého syna má s kuchařem Přemkem Forejtem a rodinka už je nyní kompletní.

Partneři až do porodu tajili jméno i pohlaví. Nyní je jasné, že je to kluk, který dostal opravdu pohádkové jméno – Tristan William Forejt. Eva a Přemek dlouho tajili i samotné těhotenství. Odhalili ho netradičně v závěrečném díle Tvoje tvář má známý hlas, kde společně zazpívali duet a herečka dala na odiv své rostoucí bříško.

View this post on Instagram

A post shared by Premek Forejt (@premekforejt)

Jakmile to ale bylo venku, Eva si těhotenství a rostoucí bříško rozhodně nenechávala pro sebe. Stejně jako popová kráska Rihanna ho ukazovala, kde mohla. Pro oba dva partnery jde o druhého potomka. Kuchař má z předchozího vztahu dceru Stellu.

Celebrity - další články

Doporučujeme