Eva Burešová sdílela dojemné vyznání lásky k tříměsíčnímu synovi Tristanovi

16. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Eva Burešová a syn. (Foto: Profimedia/se souhlasem E. Burešová)

Herečka a zpěvačka Eva Burešová se rozhodla svou mateřskou lásku sdílet s fanoušky na sociální síti. Na instagramu zveřejnila příspěvek se svým druhorozeným synem Williamem Tristanem, kterého má se šéfkuchařem Přemkem Forejtem. Rozněžnila tak nejednoho sledujícího.

Tristan William se Evě a Přemkovi narodil před třemi měsíci. Chlapeček se má čile k světu a podle slov maminky jí dělá každý den radost. “Ahoj synáčku. Dnes máš tři měsíce, ale já mám stále pocit, že Tě znám celý život. Stejně jako tvého brášku. Jsi úžasný, milý, laskavý. To jak na mě koukáš, popsat nedokážu,” napsala na instagram zpěvačka.

View this post on Instagram

A post shared by Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Starší děti, které mají partneři z předchozích vztahů, přijaly miminko skvěle. “Cítím z Tebe obrovskou lásku a radost být na tomhle světě. A tu radost z toho bytí si několikanásobně zvýšil nám všem, kteří s Tebou ten společný svět sdílíme. Děkuji Ti za klid, který jsi do našeho života přinesl. A já osobně Tobě i Tvému bráškovi děkuji za to, že díky vám jsem já. A že se na mě oba krásně usmíváte, když vám zpívám a přemýšlím, jestli všechno co dělám, jaká jsem, má cenu. Každý váš úsměv mi ukazuje každý den, že má. Miluju Tě, Tristane Williame. Máma,” stojí dál v příspěvku.

Nedávno oceněná bronzová slavice tak opět svými slovy rozněžnila nejednoho sledujícího. “Děti jsou prostě nejvíc,” napsala Ivanka. “Brouček maličký. Děti mají v sobě vždy něco, co dospělí nemají… dětský úsměv,” dodala další.

Celebrity - další články

Doporučujeme