Eva Burešová si plní další sen, dostala hlavní roli ve filmu. Svou budoucnost ale ve světě filmu nevidí

9. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Zpěvačka Eva Burešová. (Foto: ČTK)

Herečka Eva Burešová nemůže být šťastnější. Podle svých slov má všechno po čem kdy toužila. Užívá si nejen pracovní život, ale i ten soukromý. Nyní se jí plní jeden velký sen. A už dokonce ví, co bude dělat v budoucnu. A užívání slávy to rozhodně nebude.

Herečka a zpěvačka Eva Burešová patří mezi velmi aktivní ženy, které mají neustále nabitý diář a slovo nuda snad ani neznají. Její tělo teď sice vypovědělo službu a skončila na kapačkách, ale jinak si plní sny. Teď si třeba zahraje ve filmu. “Když se mě někdo v poslední době zeptal, co ještě bych si chtěla splnit, odpovídala jsem stejně. Přála bych si roli ve filmu,” svěřila se Eva na svém Instagramu.

Eva je teď neskutečně úspěšná, hlavně díky seriálu Slunečná. “Hraju v seriálu, který mě i vás baví, a zároveň mám skvělé kolegy a zázemí. Moje písničky se hrajou v rádiu. Chystám už druhý diář, dětský splněný sen, taky se skvělou a trpělivou partou. Na divadle mám nádherné role. Mám nádherného a tolik milého a chytrého synáčka. Milujícího a milovaného partnera. Úžasnou rodinu,“ vypočítává.

View this post on Instagram

A post shared by Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Herečka si nyní plní další velký pracovní sen. Zahraje si ve filmu, z čehož je ona sama nadšená. “Dávám na vědomí, že včera jsem měla první natáčecí den filmu, ve kterém mám hlavní roli. Ty brďo, mami, já budu v kině,” jásá Eva. Detaily připravovaného snímku si zatím nechala pro sebe, ale její příznivci se mají určitě na, co těšit.

Eva má před sebou ještě jedno velké přání. Ráda by si zatančila v populárním tanečním pořadu – StarDance. O jejím pohybovém nadání není pochyb, to předvedla už v show Tvoje tvář má známý hlas. Už teda jen StarDance a balím to, dušuje se Burešová.

A jakmile se jí tohle podaří, svět filmu a seriálu opustí. Sama má o své budoucnosti totiž jasnou představu. Budu žít na statku, plodit děti, péct chleba pro sousedy a každý večer sedět u plného stolu lidí, kteří jsou šťastní za to, co mají. Budu psát knížky pro děti a navlékat náramky. Budu věci brát tak, jak přicházejí… Protože to je pro mě ta nejlepší cesta.“ Krásnou herečku a zpěvačku si tak teď musíme užít, co nejvíce to půjde.

View this post on Instagram

A post shared by Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Celebrity - další články

Doporučujeme