Eva Burešová ukázala roztomilého synka. Je více podobný jí nebo Přemkovi?

17. září 2022·Celebrity·Redakce

Eva Burešová. (Foto: Profimedia)

Je více podobný mamince nebo tatínkovi? Fanoušci Evy Burešové a Přemka Forejta dlouho diskutovali tom, komu je malý Tristan podobný. Herečka a zpěvačka sdílela na instagramu konečně jeho fotku a tato otázka tak má konečně odpověď.

Eva Burešová si naplno užívá roli dvojnásobné maminky. Svého měsíčního syna Tristana zatím prakticky neukazovali. Fanoušci se dočkali jen jeho prstíků nebo ručičky. V posledním příspěvku na sociální sítí se ale přeci jenom dočkali. Zpěvačka ukázala téměř půlku jeho obličeje.

A podle našpulených rtíků je jasné, že chlapeček je celý maminka. Tatínek, šéfkuchař Přemek Forejt totiž tak výrazné rty nemá. Na fotografii je také vidět chlapečkova ručička. Teda, Evi! Ten má krásný velký ruce. Bude težkej pracant, míní jeden z nich. Mám to doma ale boží kluky, co? odpověděla zpěvačka.

View this post on Instagram

A post shared by Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Eva má z předchozího vztahu pětiletého syna Nathaniel Adam Salvatore. Nyní si kráska užívá mateřskou a do práce se jen tak nehrne. To je i důvod, proč zatím mizí ze seriálu ZOO, stejně jako její herecký kolega Robert Urban. U práce zůstal Přemek, který tráví spoustu času na natáčení další řady kuchařské show MasterChef.

Celebrity - další články

Doporučujeme