Eva Holubová ztrácí paměť. Herečka ji ale ke své profesi potřebuje

28. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Eva Holubová. (Foto: Frekvence 1)

V říjnu herečka Eva Holubová bojovala s covidem a na svém instagramu popsala, jak příšerné to bylo. Jak se zdá, ani dnes není Eva ještě úplně fit a největší problém jí dělá paměť. Což pro ni představuje velký problém, protože se jako herečka musí učit a pamatovat spoustu textů. O tomhle problému se rozepsala na svých sociálních sítích.

Eva Holubová se v říjnu vypsala na svém instagramu z trápení, které ji přinesl boj s covidem. Podle všeho ale herečka ještě není úplně fit. Následky ji stále trápí.

“To se to někdy pěkně sejde. Nezkouším, netočím, nehraju a manžel má zrovna narozeniny. Zdravím vás proto ještě z postele, dopoledne musím absolvovat jedno vyšetření, na který se těším, protože mam raději jistotu než nejistotu, ale pak budeme domaaaaa. V klidu, veselí,” píše pod fotkou, kde leží v posteli. Je tedy v péči lékařů a své zdravotní problémy s nimi řeší.

View this post on Instagram

A post shared by Eva Holubova (@evaholubovaofficial)

“Nevím, zda to je tím, ale po kovidu se mi zhoršila paměť a těžko se soustředím. A občas mi to v hlavě úplně vypne,” stěžuje si Holubová a ptá se ostatních, zda s tím mají nějaké zkušenosti. Zároveň popsala, že jí natékají nohy a občas má plíce jako v ohni. Herečce přejeme, aby vše zvládla a byla brzy opět fit.


Celebrity - další články

Doporučujeme