Evu Burešovou pobouřilo chování kolegyň. Přebrat někomu muže není v pořádku

28. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Eva Burešová. (Foto: Profimedia)

Dvojnásobná maminka Eva Burešová se nedávno rozčílila na sociálních sítích. Jako zamilovaná žena, která žije s otcem svého druhého syna, se pravděpodobně vžila do situace dvou žen, které opustili partneři kvůli tomu, že jim je přebraly Evy herecké kolegyně. Vyjádření se objevilo na jejím instagramu.

Herečky Denisa Nesvačilová a Kristýna Kociánová na sebe v poslední době upoutaly pozornost. Ne svými hereckými úspěchy, ale tím, že obě přebraly muže jiným ženám. A to se podle herečky a čerstvé dvojnásobné maminky Evy Burešové nedělá. 

Na svém instagramu se rozhodla nedávné události okomentovat. “Dneska mě pobouřilo na netu, že jsou mezi námi lidi, kteří rádi přebírají partnery zadaným lidem. To je teda šílený. Já tyhle věci nenávidím,” rozhořčila se Eva. Po chvíli však své vyjádření ze sociální sítě smazala. Pravdou je, že nikdo nemůže vidět do vztahu dvou lidí. Ani bulvár ne.

Denisa Nesvačilová, která je seriálovou sestřenicí právě Evy Burešové, momentálně randí se scénáristou Petrem Kolečkem. Ukázalo se, že Petr s Denisou podváděl svou partnerku Anetu Vignerovou, se kterou má syna Jiřího. “Musím říct, že to byla pořádná kudla do zad. Petr ukončil náš vztah toto pondělí. To, že má Petr poměr, mi oznámil asi dvě hodiny před tím, než se to objevilo v novinách, řekla Aneta Super.cz.

A Kristýna Kociánová zase čeká dítě s partnerem své kolegyně, Pavly Tomicové, Ondřejem Malým. Ta se o jeho vztahu s o dvacet let mladší ženou dozvěděla po kouskách. S Kristýnou se Ondřej scházel Pavle za zády. To musela být pro Pavlu po dvaceti letech manželství rána.


Celebrity - další články

Doporučujeme