Ewa Farna: Novinka Tělo je sice o hlubším tématu, ale je to hrozně zábavná a veselá písnička

29. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Ewa Farna (Foto: se souhlasem Beáta Mathé)

Ewa Farna vydala v tomto týdnu novinku Tělo, ve které velmi osobně zpívá nejen o svém těle. Právě česko-polská zpěvačka byla hostem dalšího Insta-Callu s Janou a Mikeschem.

Ewa Farna svou kariéru rozjela už ve třinácti letech, její první velký hit byla písnička Měls mě vůbec rád. O pravé dětství, během kterého si hrála s hračkama, ale nepřišla. Místo panenek si ale libovala v něčem jiném. “Já jsem měla raději lego. A hrozně ráda jsem zpívala. Asi jsem si nestihla vysnít, čím bych chtěla být. Vždycky mě bavilo zpívat a pak se najednou rychle událo, že jsem se tomu začal věnovat profesionálně,” vzpomíná sympatická zpěvačka, která je i maminkou syna Arthura.

View this post on Instagram

A post shared by Frekvence 1 🎧 (@frekvence1)

Tento týden zpěvačka představila novinku Tělo. “Klip se natáčel už před třemi měsíci, takže jsme si s vydáním docela počkali. Reakce jsou úžasné. Na Youtube jsme v první místě v trendech v Čechách a myslím, že desátí v Polsku. Mám obrovskou radost. Je to po dlouhé době singl, který se objevil s klipem a je předzvěstí nové desky, kterou budu vydávat ještě letos,” láká Ewa.

Nová deska vyjde po dlouhé době. “Bude to skoro po šesti nebo sedmi letech, ale hrozně se na ní těším,” odhaluje svoje plány zpěvačka. Proč je podle Ewy důležité o tomto tématu mluvit a co chystá na léto, prozradila v Insta-Callu na Frekvenci 1!

Celebrity - další články

Doporučujeme