Ewa Farna se pochlubila roztomilou dcerkou. Malá holčička má divokou kštici

15. července 2022·Celebrity·Redakce

Ewa Farna. (Zdroj: Profimedia)

Ewě Farne se na jaře narodila holčička Elle, a tak je talentovaná zpěvačka naplno zaměstnaná svými mateřskými povinnostmi. Věnuje se nejen dvěma dětem, ale také si občas odskočí na pódiu. Na svém instagramu se teď svěřila, jak to všechno zvládá.

Mateřství je pro Ewu Farnou momentálně prioritou. S manželem Martinem Chobotem má zpěvačka dva potomky; dvouletého Artura a několika měsíční dceru Elle, která se narodila letos na jaře. Ewa se ale své rozjeté kariéry zpěvačky nevzdala. Na fanoušky udělala velký dojem, když koncertovala i s bříškem. A třeba na generálku předávání cen Anděl dorazila i s malou holčičkou v nosítku.

Energická maminka nepolevuje ani po porodu, ale sama přiznává, že skloubit kariéru, rodinu a osobní život je velmi těžké. Je tedy nutné, že musí být královnou plánování. Svou práci sice miluje, ale je naprosto logické a pochopitelné, že rodina a její děti pro ni budou vždycky důležitější.

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

“Jsem tady na sítích možná teď trochu míň aktivní, ale jsem přesně tam, kde mám být,”napsala na svůj instagram. Ewa své děti neukazuje, jen výjimečně se pochlubí nějakou jejich fotkou, kde jsou ale zezadu. I tentokrát ukázala jen dcerky vlásky a z fotografie je jasně poznat, že Elle se může pochlubit bohatou kšticí.


Celebrity - další články

Doporučujeme