Ewa Farna si na focení oblékla nádherné rudé šaty. Je jako maková panenka, píšou fanoušci

11. května 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zpěvačka Ewa Farna (Foto: Frekvence 1)

Oblíbená zpěvačka Ewa Farna se proměnila v noblesní dámu. Na focení k letošnímu jubilejnímu 30. ročníku hudebních Cen Anděl, které bude moderovat, oblékla nádhernou rudou róbu. S fotkou se následně pochlubila na svém Instagramu.

Tento rok budu opět moderovat předávání českých Grammy Awards,” napsala s nadšením na Instagram Farna. Pro fanoušky to ale není žádná novinka. Zpěvačka totiž Ceny Anděl bude moderovat již druhým rokem.

Všechny také překvapila přiloženou fotografií, kterou dala k příspěvku. Ewa stojí na střeše Žižkovské věže a na sobě má nádherné večerní gala s červenou sukní. Fanoušci jsou z fotografie u vytržení. Ty jsi úplná maková panenka,” napsala jedna z fanynek na sociální síť. Nádherná,” dodal další.

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

V letošním jubilejním 30. ročníku hudebních cen se objeví na pódiu především nominované hvězdy. Mezi nimi je zpěvačka Lenka Dusilová, Jaromír Nohavica, 7krát3 s Rytmusem, Tata Bojs, Monkey Business, Aneta Langerová či Robert Křesťan & Druhá tráva.

Jubilejní 30. ročník Cen Anděl se nezadržitelně blíží. Už 29. května se můžete těšit na vyhlášení nových držitelů Andělů…

Posted by Ceny Anděl on Monday, May 3, 2021


Celebrity - další články

Doporučujeme