Fanoušci Hry o trůny jásají. Jason Momoa a Peter Dinklage si spolu zahrají v novém filmu

23. května 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: ČSFD

Kultovní seriál Hra o trůny už sice svým fanouškům žádné další epizody neposkytne, přesto si ale nyní užívají alespoň malý důvod k radosti. V novém filmu s upírskou tématikou se totiž brzy objeví bok po boku dvě hodně důležité postavy. 

Mnozí fanoušci seriálu Hra o trůny již nyní s nedočkavostí očekávají nový film o upírech s názvem Good Bad & Undead (Dobrý, zlý a nemrtvý). Ne snad proto, že by se jeho zápletka jakkoli dotýkala slavné ságy, objeví se v něm ale dvě velmi oblíbené tváře.

V novém snímku si totiž zahraje jak Peter Dinklage, kterého seriáloví nadšenci znají jako ikonického Tyriona, a navíc i Jason Momoa, alias vládce Dothraků a manžel Daenerys Targaryen Khal Drogo. Dinklage ve filmu ztvární legendárního zabijáka upíru Van Helsinga, Momoa naopak bude upír.

“Společně budou jezdit od města k městu a předstírat, že Van Helsing likviduje upíry za peníze. Ale když se na hlavu upíra vypíše velká odměna, všechno v tomhle nebezpečném světě plném příšer a magie jim půjde po krku,” láká oficiální text distributora.


Celebrity - další články

Doporučujeme