Fanoušci Imagine Dragons smutní. Frontman kapely má zdravotní problémy a ruší koncerty

26. října 2022·Celebrity·Redakce

Dan Reynolds z Imagine Dragons. (Foto: Profimedia)

Všichni fanoušci, kteří se chystali na koncerty kapely Imagine Dragons smutní. Kapela je nucena mnoho akcí zrušit, a to z důvodu zdravotních a rodinných problémů frontmana Dana Reynoldse. Členové o tom informovali na instagramu.

Zpěvák Dan Reynolds aktuálně neprožívá nejšťastnější životní období. Rozvádí se s hudebnicí Ajou Volkman, s ní byl 10 let v manželském svazku a mají společně 4 děti. Do toho ale přišla další rána, a to v podobě zdravotních obtíží.

Během 12 let fungování naší kapely jsme nikdy nepřerušili turné (počet show, které jsme zrušili, by se daly spočítat na jedné ruce). Věříme, že víte, jak těžké bylo pro nás toto rozhodnutí učinit a uděláme vše pro to, abychom vám to vynahradili co nejdříve,” uvedli na instagramu. Nedělalo se mi toto rozhodnutí lehce a je mi moc líto, že jsem vás všechny zklamal,” omluvil se Reynolds.

View this post on Instagram

A post shared by Imagine Dragons (@imaginedragons)

Frontman má problémy s kolenem i s hlasivkami a pokud by pokračoval, mohlo by dojít k trvalému poškození, což si nikdo nepřeje. Kapela by fanouškům nemohla nabídnout stoprocentní show, proto se kluci rozhodli několik chystaných koncertů v Latinské Americe zrušit. Kdy se vrátí na pódia, nikdo zatím neví.


Celebrity - další články

Doporučujeme