Fascinuje mě, že do První večeře vůbec někdo přišel, uvedl šéfkuchař a moderátor reality show Zdeněk Pohlreich

20. října 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zdeněk Pohlreich (Foto: Frekvence 1)

Poslední díl reality show První večeře odvysílala TV Prima nedávno. Gró pořadu bylo, že se lidé poprvé potkají u dobrého jídla a třeba zůstanou v kontaktu. Celým pořadem provázel šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, který účastníkům také podával jídlo a vše se odehrávalo v jeho restauraci. Jak pořad zpětně hodnotí? To prozradil serveru eXtra.cz.

V pořadu nebyla nouze o různé charaktery lidí, kteří občas na své okolí působili poněkud bizarně. Někdy totiž tím, co na prvním rande vypustili z pusy, diváky doslova šokovaly. Ten koncept měl zajímavé momenty, ale asi není jeden člověk nebo pár, který bych chtěl vypíchnout. Pro mě je fascinující, že do toho pořadu vůbec někdo přišel. Za sebe vím, že bych se toho určitě neúčastnil,” popsal pro eXtra.cz Pohlreich.

Hodně šéfkuchaře fascinovalo, jak se někteří lidé dokázali už na první schůzce otevřeně bavit například o sexu. “Tak každá doba a generace má něco. Za nás to nebylo, ale nevyčítal bych jim to,” uvedl.

Bude pokračování?

Pro náš podnik bylo fajn, že jsme mohli aspoň něco dělat v době covidu. Jestli bude další řada, to ještě netuším… Nevím ani, jak to bylo divácky úspěšné,” dodal pro server Pohlreich. Jestli by on sám kývl na pokračování pořadu neví.“Případné jednání bych předem nezavrhoval, ale na druhou stranu teď už jsme v provozu a po dobu natáčení bychom museli zavírat, tak by nám to komplikovalo situaci,” řekl moderátor pořadu První večeře.

A jaký názor jste na rality show měli vy? Napište nám na facebook!


Celebrity - další články

Doporučujeme