Maybe je hvězdou Langošova instagramu. Jiří Langmajer by ze záběrů své fenky mohl udělat celovečerák

12. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Jiří Langmajer, Adéla Gongíková, Maybe (Zdroj foto: Instagram Jiřího Langmajera – se souhlasem Jiřího)

Herec Jiří Langmajer se netají svou láskou k fence zlatého retrívra Maybe. Naopak je tato psí láska hvězdou jeho instagramu. Podle některých by všechny záběry, kterými se s ní chlubí, byly na celovečerní film. Naposledy Jiří všechny na instagramu rozněžnil rozkošným videem z auta.

Když si Jiří Langmajer s Adélou Gondíkovou přinesli v loňském roce zlatou retrívřici domů, nikdo zřejmě netušil, jak silné pouto a láska mezi páníčkem a chlupatou Maybe vznikne. Po tom, co ale hercův instagram zahltily fotografie a videa právě této psí slečny, není pochyb o tom, že je to láska až za hrob.

View this post on Instagram

A post shared by Jiří Langmajer (@jirkalangmajer)

Nedávno byla celá rodinka (až na kocourka, kterého nechali doma) na dovolené a horách, kde se Jiří rozplýval nad tím, jak je s Adélou a Maybe šťastný.Together. Forever. For better or for worse. Spolu. Navždy,” napsal pod jejich společnou fotografii. Své holky zkrátka miluje nadevše.

View this post on Instagram

A post shared by Jiří Langmajer (@jirkalangmajer)

Teď sdílel rozkošné video z cesty domů, kdy Jiří řídí a Maybe mu ze zadního sedadla kouká přes rameno. Maybe mě zezadu kontroluje, jestli jedem vážně domů. Ano, miláčku, jedem!” očividně se pejsek už domů moc těšil. Jedna ze sledujících mu pod příspěvek napsala, že by ze všech záběrů s Maybe byl celovečerák. Tak uvidíme, zda se dočkáme nového snímku. Psí filmy jsou v kurzu.


Celebrity - další články

Doporučujeme