FOTBAL: Limberský zesměšnil svoji nehodu. Ubožák a hlupák, vzkazují fanoušci

14. září 2015·Celebrity·Redakce

Fotbalista David Limberský ukázal, že svou omluvu za řízení v opilosti nebere vážně. Ve čtvrtek naboural auto pod vlivem alkoholu a včera oslavil vstřelený gól v lize po svém - naznačoval, že řídí.

David Limberský za řízení v opilosti vyfasoval od svého klubu milionovou pokutu a navíc mu hrozí za veřejné ohrožení tři roky vězení. Jenže člověka, který je zvyklý na to, že mu všechno projde, zkrátka těžko změníte. Včera nastoupil k ligovému utkání a při oslavě svého gólu naznačoval řízení auta. Fanoušky tím pořádně rozčílil.

“Chlapče, chtělo by to sednout si zpátky na zadek. Za tvoji eskapádu s vozidlem je trestní sazba 3 roky natvrdo. Jestli si tentokrát David Limberský myslí, že mu to projde a navíc si z toho bude dělat srandu, možná by měl poznat, že život není je o kopání do míče. Tímto žádám vedení Viktorie Plzeň ke zvážení toho, jestli tento hráč nepoškozuje značku Viktorie Plzeň,” napsal na facebooku jeden z příznivců klubu.

A následovala řada podobných komentářů: Je to totální morální selhání nejen jeho, ale i vedení klubu, že dál hraje. Namachrovanej hajzlík, kterej si myslí že mu snad patří svět!!! Nevkusná oslava ho v mých očích srazila ještě níž… Mrzí mě, že ten člověk nemá dostatečný IQ na to, aby mu došlo, že pro spoustu mladejch fotbalistů je příkladem. Limberský dokázal, že je ubožák a hlupák. Žádné ponaučení si nevzal. Tohle je chování vzoru pro mládež?

Celebrity - další články

Doporučujeme