FOTBAL: Všechny akce Petra Čecha proti Chelsea v jednom videu!

3. srpna 2015·Celebrity·Redakce

Dlouhých jedenáct let oblékal dres Chelsea a v neděli se brankář Petr Čech poprvé postavil proti ní. Arsenalu pomohl k výhře 1:0 a zisku Superpoháru. Podívejte se na všechny jeho akce!

“Bylo docela těžké hodit emoce za hlavu, ale člověk si s tím musí umět poradit. Věděl jsem, že to nebude snadné, ale zvládl jsem to,” řekl Čech pro svůj oficiální web. S Arsenalem hned v prvním soutěžním utkání po přestupu slavil zisk trofeje. Celkem se mohl se Superpohárem vyfotit potřetí v kariéře.

“Když to přeženu, tak jsem zatím hrál za Arsenal tři zápasy a po každém jsem dostal pohár. Bylo by hezké, kdyby to tak pokračovalo, ale teď si asi nějakou dobu budeme muset počkat,” prohlásil reprezentační gólman, který předtím získal s Arsenalem trofeje v přípravných turnajích.

Po utkání prohodil i pár slov s bývalými spoluhráči včetně brankáře Thibauta Courtoise, který ho v Chelsea nahradil na postu jedničky. “Popřáli jsme si štěstí do sezony a bavili jsme se, jak se kdo má, co doma a takové ty běžné věci. Pozdravil jsem všechny kluky, ale nebylo moc času na nějaké velké vybavování,” doplnil Čech, kterému tleskali jak fanoušci Arsenalu, tak i Chelsea, kteří nezapomněli, co pro klub odvedl.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme