FOTO: David Beckham čelí ostré kritice! Dceru Harper (7) líbá na rty

30. listopadu 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / davidbeckham

Bývalý světoznámý fotbalista David Beckham (43) je hrdým tátou tří kluků a jedné holčičky. Právě díky fotkám s malou Harper (7) však nyní čelí ostré kritice. Svou dceru totiž opakovaně líbá přímo na rty. Podle mnohých je to nevhodné a stačila by hubička na tvář, spousta fanoušků se však slavného tatínka zastává.

Se svou manželkou Victorií (44) jsou svoji už krásných 19 let. Za tu dobu přivedli na svět syny Brooklyna (19), Romea Jamese (16) a Cruze (13) a dceru Harper (7).

“Co mohu o své malé princezně říct, než to, že je ve všech ohledech naprosto perfektní?” napsal David Bechham na svůj Instagram k roztomilé fotografii v den, kdy Harper slavila své 7. narozeniny. Svou holčičku Beckham evidentně velmi miluje.

Jeho láska však nyní budí jisté kontroverze. 27. 11. totiž umístil na svůj instagramový profil snímek ze společného bruslení, na kterém Harper líbá přímo na rty. Jde přitom již o několikátý snímek v podobném duchu. A podle mnohých fanoušků je to silně nevhodné.

“Jak můžete líbat malou holčičku na rty,” divil se například jeden komentující. “Tohle není správné,” napsal druhý. “Na tvář je to v pohodě, na rty ne,” uvedl další člověk.

Táta Beckham se však dočkal i mezinárodní podpory. Mnoho rodičů a z velké části právě otců již sdílelo vlastní fotky, na kterých líbají své potomky na rty a doprovodili je hashtagem #standbybeckham, tedy “stojím při Beckhamovi”.

Celebrity - další články

Doporučujeme