FOTO: Jarda a jeho parta! Takhle Jágr slavil překonání dalšího rekordu

22. února 2016·Celebrity·Redakce

Jaromír Jágr o víkendu znovu měnil historické tabulky hokejové NHL, když vstřelil už 742. gól ve slavné soutěži. A tak poté i s pukem zapózoval se svými spoluhráči z Floridy.

Před Jágrem jsou nyní v historické tabulce střelců NHL už jen dvě legendy soutěže – Gordie Howe (801 gólů) a Wayne Gretzky (894). “Když jsem dostal k narozeninám dort, přál jsem si být kanonýrem. Doposud to fungovalo, takže možná taky předstihnu i Gordieho a Waynea Gretzkého taky. Kdo ví,” prohlásil Jágr, který minulý týden oslavil 44. narozeniny. 

A ani v pokročilejším věku v současnosti nejstarší hráč NHL nemyslí na konec kariéry. “Hokej miluji. Zatím nemám důvod končit. Je milion lidí, kteří by chtěli být na mém místě. Pokud můžu hrát v NHL, proč bych přestával?”

Ódy pějí na Jágra také v Rusku, kde hrával v dresu Omsku. “Jestli existují hokejoví bozi, pak Jágr je jedním z nich,” napsal deník Sovětskij sport. “Kdyby Jágr nestrávil tolik sezon v Omsku, Howea by asi již předehnal a Gretzkého by měl na dosah ruky. Ale zase jsme měli úžasnou možnost sledovat Jaromíra naživo,” konstatoval Sport Express.

Když začínal, ještě nebylyyy mobilyyy… Ruda složil píseň o Jágrovi!

FOTO: Podívejte se, jaký krásný dort dostal Jágr k narozeninám!

Ruda zpívá o Jágrovi: Přepište dějiny! Jarda je zase Zamilovaný!

FOTO: Oslavenec Jaromír Jágr na školní fotce! Najdete ho?

 

Celebrity - další články

Doporučujeme