FOTO: Konečně jsem si zamilovala New York, raduje se tenistka Kvitová

8. září 2015·Celebrity·Redakce

US Open pro ni bylo dosud prokleté, do čtvrtfinále tohoto grandslamu postoupila až na osmý pokus. Proto není divu, že tenistka Petra Kvitová dala najevo svou velkou radost.

“Konečně jsem to tady prolomila a jsem z toho nadšená. Je to skvělé!” radovala se Kvitová po vítězství nad Britkou Kontaovou. Právě před US Open přitom od sebe nic moc nečekala. Po Wimbledonu se dozvěděla, že měla mononukleózu, omezila trénink a byla ráda, že vůbec může hrát.

Dvorec Arthura Ashe se před koncem zápasu Kvitové téměř zaplnil. V hledišti mohlo být okolo 20 tisíc diváků, kteří před mečbolem pořádně bouřili. “Tohle jsem měla poprvé a bylo to krásné. Měla jsem z toho husí kůži,” uvedla hráčka, která věděla, že diváci přišli hlavně na další zápas Rogera Federera s domácím Isnerem. “Roger je ikona všech ikon, ale stejně, bylo to hezké,” řekla.

Po dni volna se Kvitová v utkání o semifinále střetne s Flavií Pennettaovou. S Italkou má vyrovnanou bilanci 3:3. Naposledy spolu hrály na olympiádě v Londýně, kde zvítězila jasně česká hráčka. “Ona hodně vrací a hraje velice solidně. Bude to o tom, abych vydržela déle než ona, čekala na šanci a hrála aktivněji,” řekla Kvitová.

Celebrity - další články

Doporučujeme