FOTO: Národní poklad, Bůh na čtyři! Jágrmánie je v plném proudu

15. května 2015·Celebrity·Redakce

Hokejová euforie je v plném proudu a po včerejším vítězství nad Finskem se ze všech stran sypou superlativy na Jaromíra Jágra. Znovu dokázal, že je opravdu hrající legendou a fanoušci jej zkrátka milují.

Jméno Jágr je hrdinou dnešních dní a tématem hovoru ve všech českých domácnostech a hospodách. Ukázalo se, že nejstarší hráč šampionátu pořád patří mezi absolutně nejlepší hokejisty historie. A fanoušci se rozplývají chválou i na sociálních sítích.  

Padají pochvaly jako “Klobouk dolů”, “Národní poklad”, někteří dokáží být i velmi vtipní. “Jdeme zkusit pozici 68”, napsal jeden z fanoušků po večerním utkání na facebooku. “Bacha na malíček,” vzkázal mu jiný. Kladenský fanklub připravil fotografii s Jágrem ve stylu prezidenta.

A nechávají se unést i populární osobnosti. “Buďme šťastní, že žijeme v této době. V době Jaromíra Jágra. Nikdo takový už nikdy hrát nebude. Jágr je náš Messi(áš)” napsal například na svém twitterovém účtu moderátor Leoš Mareš. S gratulací přispěchali i Jágrovi zaměstnavatelé z Floridy. 

Celebrity - další články

Doporučujeme