FOTO: Tenhle hezoun kdysi přežil tsunami. Teď jej oslavuje celá Evropa!

25. května 2015·Celebrity·Redakce

Před jedenácti lety byl se svými rodiči v Thajsku, když Asii zasáhlo zemětřesení a ničivá tsunami sebrala životy tisíce lidí. On přežil, vypracoval se a dnes je evropskou hvězdou - vítěz Eurovision Mans Zelmerlöw.

Ve Švédsku už se Zelmerlöw vypracoval mezi celebrity. Už jako šestnáctiletý hrál v muzikálu, zkoušel štěstí ve švédské verzi Pop Idol, vyhrál národní taneční soutěž Let´s Dance a chodil s popovou hvězdičkou ze skupiny A-Teens. Momentálně se kromě zpěvu živí i jako televizní moderátor.  

Před rokem jeho pověst trochu utrpěla, když v jednom pořadu o vaření označil homosexualitu za “biologickou deviaci”. Později se však za svůj výrok omluvil, že šlo o nedorozumění a prohlásil, že je odhodlán jít na rande s jakýmkoliv mužem… 

Vše je ale zapomenuto, dnes už jej všichni krajané znovu oslavují. Po jeho triumfu v Eurovision vyrazily do ulic Stockholmu stovky rozradostněných fanoušků, městem jezdila auta ozdobená švédskými vlajkami a ke gratulacím na sociálních sítích se připojili i politici. 

Čtěte také: Eurosong vyhrál Švéd Mans Zelmerlöw! Podívejte se na úchvatný klip! 

Celebrity - další články

Doporučujeme