FOTO: Tenhle hezoun z britských detektivek přijede do Prahy na Ples v Opeře!

21. ledna 2016·Celebrity·Redakce

Letošní 13. ročník Plesu v Opeře odtajnil jména svých dvou největších zahraničních hvězd. Do Prahy přijedou světoznámý architekt Sir Terry Farrell a anglický herec Tom Riley. Ples se bude konat 6. února v historické budově Státní opery v Praze a ponese se v duchu britské monarchie.

Světoznámý architekt a urbanista Farrell je autorem mnoha staveb, které jsou pro Londýn naprosto určující – mimo jiné nádraží Charing Cross, čtvrť Canary Wharf, povodňové bariéry na Temži či budovu ředitelství MI5, dobře známou z “bondovek”. Osmasedmdesátiletý Farrell je osobním poradcem starosty Londýna a v roce 1996 dostal od královny Řád britského impéria.

Herec Tom Riley je držitelem ceny BAFTA za roli v britském seriálu stanice BBC Da Vinciho démoni. Mladého herce znají čeští diváci například z televizních seriálů Hercule Poirot nebo Vraždy v Oxfordu.

K dispozici je 1000 vstupenek v cenách od 3500 korun až po 120.000 korun. Předepsaný oděv na Ples v Opeře je léta neměnný. Platí, že povinný dress code je méně frekventovaný frak se všemi příslušnými doplňky nebo smoking, u nějž je povinná bílá, černým motýlkem doprovázená košile s límečkem a polobotky s hladkým lakovaným svrškem a uzavřeným šněrováním. U žen přichází v úvahu jen dlouhá toaleta.

FOTO: Krasavec z Padesáti odstínů šedi je ve Varech! Podívejte se, jak mu to sluší

VIDEO TÝDNE: Richard Gere zpíval v letním kině Pretty Woman!

 

Celebrity - další články

Doporučujeme