FOTO: To je dvojka! Gelemová se na sítích pochlubila selfie s Ovčáčkem

2. dubna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / luciegelemova

Lucie Gelemová (36) se už několikrát postarala o menší rozruch pouhou fotkou, kterou vložila na svůj Instagram. Poprvé se terčem vtípků stala kvůli snímku, kde Slováčkovi (75), hrdě se tyčícímu v plavkách, pózuje u nohou. O něco později si vysloužila množství vtipných parodií za snímek Slováčka - opět v plavkách - s nohama zdviženýma do vzduchu. Nyní však nasadila těžší kalibr. Pochlubila se rozesmátým selfíčkem s Jiřím Ovčáčkem (40).

Výtvarnice Lucie Gelemová (36) se do povědomí české veřejnosti zapsala hlavně jako přítelkyně hudebníka Felixe Slováčka (75). Čím dál častěji je ale rozpoznávána i jako umělkyně. Díky svému talentu a kontaktům svého partnera se pravidelně dostává i do společnosti slavných osobností.

V minulosti například získala velmi zajímavou zakázku, kdy měla namalovat portrét bývalého prezidenta České republiky, Václava Klause (77). Dílo politikovi dokonce předávala osobně a měla tak možnost se s ním setkat.

Slováčkova stále ještě zákonná manželka Dáda Patrasová (62) je však přesvědčená, že um výtvarnice zde sehrál jen malou roli. “Kdyby byl můj manžel instalatér a neměl kontakty na bohaté, slavné a vlivné lidi, tak by o něj ani nezakopla,” uvedla nekompromisně pro deník Aha!.

Nyní si Lucie Gelemová může pomyslně odškrtnout seznámení s další významnou osobností. “Toto setkání jsem si přála – s Jiřím Ovčáčkem,” napsala na svůj Instagram v neděli 31. března a sdílela fotografii, na které se po boku hradního mluvčího vesele směje.

View this post on Instagram

Toto setkání jsem si přála ? – s Jiřím Ovčáčkem

A post shared by Lucie Gelemová (@luciegelemova) on

Celebrity - další články

Doporučujeme