FOTO: Tohle je partnerka Šafářové – tenisová Lady Gaga!

8. června 2015·Celebrity·Redakce

Tenistka Lucie Šafářová v neděli získala svůj druhý grandslamový titul ve čtyřhře. Ale co víte o její deblové partnerce? Přezdívá se jí tenisová Lady Gaga!

Bethanie Matteková-Sandsová. Tak se jmenuje dívka s potetovanou pravačkou, která s Luckou Šafářovou vyhrála druhý grandslamový turnaj v tomto roce a po tom posledním českou tenistku zasypala polibky. Není divu, po jejím boku zažívá největší úspěchy své tenisové kariéry. 

Třicetiletá Američanka se na okruhu WTA pohybuje už šestnáct let, ale ve dvouhře se nikdy pořádně neprosadila. Nemá na kontě žádný vyhraný turnaj a v žebříčku se nejvýše dostala do první třicítky. Pozornost tak poutala především svou extravagancí na kurtech. Zvláštní outfity hráčky, přezdívané tenisová Lady Gaga, můžete posoudit níže.

Zářivou stránkou její tenisové kariéry je ovšem čtyřhra, ve které vyhrála už patnáct turnajů, z toho dva v mixu. Ten poslední rovněž na French Open s krajanem Mikem Bryanem. Matteková-Sandsová žije v Arizoně s manželem Justinem a buldokem Rogerem.

Celebrity - další články

Doporučujeme