Furt to tam je! Pártlová a Leitgeb pózovaly v bikinách v Emirátech

17. března 2022·Celebrity·Redakce

3v1, Pártlová, Leitgeb, Arichteva (Foto: Profimedia)

Herečka Nikol Leitgeb a zpěvačka Martina Pártlová opět pobavily celý instagram a nejednomu člověku zlepšily den. Devět měsíců po porodu pózovaly na společné dovolené v Emirátech v bikinách. A obě se shodly, že to tam furt je. Shodly se na tom i některé české celebrity, které jejich parádní parodii okomentovaly.

Nedávno se na instagramu objevila série několika fotek, které ukazují kamarádky Nikol Leitgeb a Martinu Pártlovou v celé své kráse. Tráví totiž společnou dovolenou v Emirátech, a jak to tak u nich bývá, využily příležitosti, aby na pláži u moře zapózovaly a předvedly tak devět měsíců po porodu své postavy. A opět pobavily celý internet.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Martina Pártlová (@martinapartlova)

“Nikča říkala, že to tam furt je a já to samozřejmě taky vidím. Jeden pán jí ale oponoval. Jsme prej starý, trapný a tlustý (tím myslel samozřejmě mě) hydry, nebo tak něco. I tak se to samozřejmě dá říct a těžko můžeme něco namítat. Každopádně je mi momentálně jedno, jestli budu (jsem) tlustá, nebo vyschlá stará kráva. Hlavně, že budu a zatím jsem,” napsala Martina k příspěvku na svém instagramu, kde s Nikol parodují typické modelkovské pózy.

Pod příspěvek se jim vyjádřila spousta lidí. Mezi nimi bylo i pár celebrit“Jojo kočendy, kilo sem, kilo tam, 30 nebo 60. Ta vaše vnitřní svoboda, nadhled, humor a štěstí je něco, k čemu se většina lidí za celý život nedohrabe. Ten pán debil třeba určitě ne,” napsala s obdivem Mahulena Bočanová. Herečka Tereza Brodská si zase udělala srandu sama ze sebe a holky podpořila: “Ten pán neviděl mě, škoda!” Pochvalný komentář napsal i Kuba Ryba, frontman kapely Rybičky 48: “Je to tam pořád!”napsal a komentář doplnil srdíčkem.

Celebrity - další články

Doporučujeme