Gabriela Partyšová našla konečně toho pravého? Promluvila o svatbě

22. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Gabriela Partyšová. (Foto: Profimedia)

Do třetice všeho nejlepšího. A to platí i pro moderátorku Gabrielu Partyšovou, která prý konečně našla toho pravého a je šťastná. Svůj vztah však stále drží v tajnosti. Mělo by se však jednat o boháče z Brna. Informace přináší Blesk.cz.

Ohledně svého vztahu se moderátorka vyjádřila Blesku jasně: Co se týká mých mužů, tak jsem tajnůstkářka, dávám si na to pozor. O partnerovi ze zásady nemluvím. Dohodli jsme se, že nebudeme k tomuto tématu přilévat olej do ohně, takže vám k tomu nic neřeknu.” Hlavně, že je Gábina šťastná.

Jejím panem tajemným je však bezpochyby celkem velký boháč. O tom vypovídá fakt, že vlastní soukromí tryskáč. Není tedy divu, že spolu hodně cestují. “Hodně cestujeme, sbíráme společné zážitky, jezdíme na výlety,” rozpovídala se Gábina.

Dodala, že je teď velmi spokojená a promluvila o svatbě. Na otázku, zda by toho ještě šla, odpověděla: Já jsem zažila svatbu dvakrát, a asi kdybych toho člověka měla ráda a cítila bych se s ním dobře a požádal by mě o ruku, tak bych se klidně potřetí vdala,” tvrdí zamilovaná moderátorka.


Celebrity - další články

Doporučujeme