Gabriela Soukalová se pochlubila dětským pokojíčkem. Jedna věc její fanoušky zaskočila

7. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Gabriela Soukalová (Zdroj: Profimedia)

Bývalá biatlonistka a současná moderátorka Gabriela Soukalová se v loňském roce stala poprvé maminkou. Nyní fanouškům na instagramu ukázala rozkošný dětský pokojíček pro její malou princeznu.

Gabriela Soukalová přivítala společně s partnerem Milošem Kadeřábkem v loňském roce dcerku Izabelu. „Mám velkou radost! Konečně se nám podařilo pustit do pokojíčku té naší ratolesti,“ pochlubila se Gabriela, která je od konce srpna na mateřské dovolené. Pokojíček vytvořila společně s partnerem a oba z něj měli velkou radost. “Včera jsem se dali do práce a obrovsky nás to bavilo,” přiznala nadšená sportovkyně.

 

Problém měly hlavně s velkým výběrem tapet. Řeknu vám, vybrat z tolika nádherných tapet, to byl oříšek! Každopádně jsme si u toho pořádně vyčistili hlavy a užili si spoustu legrace! Nakonec z toho byl skvělej rodinnej teambuilding,“ libovala si bývalá sportovkyně.

Pokojíček zdobí motiv pohádkového lesa s kreslenými stromy, květinami a nechybí ani Červená karlulka a liška. Vše je v holčičích barvách, tedy do červeno-růžovo-bílé. Jenže právě pohádková holčička zmátla fanoušky Gábiny. “Proč je tam ta postava bez hlavy? Nebo asi špatně vidím,” podivovali se. Nicméně zřejmě by její příznivci potřebovali brýle. Kreslená holčička hlavu má, z kapuce natažené na hlavičce jí dokonce vykukuje obličej.

Celebrity - další články

Doporučujeme