Gibson si v Praze užívá turistiky, jídla i krásných žen. Společnost mu dělala slavná česká modelka

27. května 2022·Celebrity·Redakce

Mel Gibson (Zdroj: Profimedia)

Praha opět hostí hollywoodskou hvězdu. Tou je tentokrát Mel Gibson, který si minulý týden prošel Karlův most, projel se po Vltavě s jednou krásnou českou modelkou nebo navštívil historické centrum města. Herec si hlavní město zřejmě užíval. Informaci přinesl web Extra.cz.

Představitel hlavního hrdiny filmu Statečné srdce je v Evropě už nějakou dobu. První polovinu května strávil ve Vídni, kde třeba navštívil koncert vídeňského Mozartova orchestru. Ve Vídni trávil čas jako turista, to samé v Praze. V Evropě, přesněji v Budapešti natáčí krimi minisérii The Continental. Nyní se herec chystá do Skotska, kam se vrátí po více než dvaceti letech, co tam natáčel snímek Statečné srdce. Fanoušci se mohou těšit na Gibsonovu talkshow.

Během své návštěvy Prahy navštívil třeba Karlův most, ale i do malebných uliček. Na večeři si zašel do restaurace La Finestra in Cucina. A vyrazil i na loď, na které navíc nebyl sám. Společnost mu dělala krásná česká modelka Pavlína Němcová, která se fotkou s usměvavým hercem pochlubila na instagramu. Není se čemu divit, že se herec vedle Pavlíny usmívá, modelka je krásná žena.

View this post on Instagram

A post shared by P A V L I N A  N E M C O V A (@pavlinanemcova_simply_me)

Gibson není v České republice poprvé. V roce 2014 se zúčastnil Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, kde převzal Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii. Zahrál si také v upoutávce na padesátý ročník prestižního filmového festivalu.

Celebrity - další články

Doporučujeme