Ginny z Harryho Pottera je maminkou. Zrzavá herečka má roztomilého synka

30. září 2023·Celebrity·Redakce

Bonnie Wright a Daniel Radcliffe (Zdroj: Profimedia)

Další hvězda z Harryho Pottera se stala pyšným rodičem. Tou dotyčnou je herečka Bonnie Wright, kterou si můžete pamatovat jako Ginny Weasley. Bonnie přivedla na svět syna, kterému dali roztomilé jméno. (†86)

Ve čtvrtek světem Harryho Pottera otřásla zpráva o úmrtí herce Michaele Gambona (†86), který si zahrál ředitele Albuse Brumbála. Ve čtvrtek ale přišla i mnohem lepší zpráva. Herečka Bonnie Wright se stala maminkou, s manželem Andrewem Lococo do rodiny přivítali syna, kterému dali jméno Elio Ocean.

Představitelka Ginny Weasley na instagramu uvedla, že porodila 19. září doma, ale také poděkovala porodnímu týmu. „Všichni jsme zdraví a šťastní, Andrew a já jsme zamilovaní do našeho slunce. Porod je ta nejdivočejší zkušenost.“

View this post on Instagram

A post shared by BONNIE WRIGHT (@thisisbwright)

Bonnie si v kouzelnické sáze zahrála sestru Rona (Rupert Grint) a hlavně lásku Harryho Pottera (Daniel Radcliffe). Svého pravého v reálném životě našla v podobě Andrewa Lococa, kterého si vzala v roce 2020 na ekofarmě. „Chtěli jsme, aby to bylo intimní a lidé se cítili příjemně a uvolněně. Naší vizí bylo udělat z toho jak oslavu lásky, tak pospolitosti. Obřad se konal mezi řadami rostoucí zeleniny, takže tam byla spousta barev,“ svěřila se zrzavá kráska.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme