Gondíková a Langmajer se na dovolené rozhodně nenudí. Takhle herec baví nejen svoji manželku

26. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Adéla Gondíková a Jiří Langmajer. (Foto: Profimedia)

Herecký pár Adéla Godíková a Jiří Langmajer si už nějaký čas užívají dovolenou na exotickém Zanzibaru. Oba sdílí jejich zážitky z pobytu s fanoušky a přáteli na sociálních sítích. Teď zveřejnili na instagramu video, na kterém Jirka tancuje s tamními domorodci. Je tak jasné, že se oni ani jejich okolí na ostrově nenudí.

“Prej morous,” napsala k videu se smíchem Gondíková. Na videu, které je poskládáno z mnoha záběrů, je ukázáno, že si její manžel, herec Jiří Langmajer, umí užít každý moment naplno.“P. S. úplně střízlivej,” dodala na vysvětlenou herečka.

Na záběrech Jirka tancuje různé rituálové tance s tamními obyvateli Zanzibaru a dokonce s nimi i zpívá. Jeho manželka, která je autorkou videa se vždy v pozadí mírně chichotá. Což není divu. Z reakcí v komentářích je jasné, že herec vykouzlil úsměv na tváři oprvadu všem. “Koukám na video a mám hubu od ucha k uchu, nádhera,” napsala jedna z fanynek na instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Adéla Gondíková (@adela_gondikova)

Je tak jasné, že na tento pár místní obyvatelstvo jen tak nezapomene. Gondíková a Langmajer jsou svoji od 6. července 2019, kdy si své ano řekli před zraky tři sta svatebčanů. Toto datum si partneři vybrali úmyslně. “Bylo to 6. července, tedy Den upálení Jana Husa, takže jsme zvolili takový den, aby se to dobře pamatovalo a aby na to všichni vzpomínali v dobrém,” sdělila v minulosti pro server Kafe.cz Adéla.


Celebrity - další články

Doporučujeme