Gratulujeme! Krásné hvězdě Zlaté labutě Beátě Kaňokové se narodil syn

24. února 2024·Celebrity·Redakce

Beáta Kaňoková (Zdroj: Profimedia)

Seriál Zlatá labuť míří třetí sérií do svého finále. A jedna z hvězd má nyní obrovský důvod k radosti. Představitelce prodavačky Evy Beátě Kaňokové se narodil syn.

Herečka Beáta Kaňoková je už dvojnásobnou maminkou. Po dcerce Juditě nyní na svět přivedla krásného chlapečka., kterého má se svým partnerem Tomášem Kotasem. O radostné novince se okatá herečka pochlubila na svých sociálních sítích, co ale zatím šťastná maminka tají, je jméno.

Eva ale přeci jen dala fanouškům jistou indicii, jak by se chlapeček mohl jmenovat. “Doslova před pár dny přišel do našeho života náš malý T. Buď šťastný, buď zdráv a buď si jistý, že sis vybral dobře. Milujeme tě,” psala k příspěvku, kde novorozeně ukázala světu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený • Beáta Kaňoková • (@beatakanokova)

A i hned se pod fotkou strhla vlna gratulací. “Jeeee! Ten je boží! Moc gratuluji a přeji jen a jen zdraví a lásku,” napsala třeba herečka Denisa Nesvačilová. “Mooc gratuluju, jsem dojatá. Buďte zdraví a šťastní…. A dlužím večeři,” napsala kolegyně ze Zlaté labutě, Michaela Maurerová. A nadšení jsou i fanoušci, kteří si Beátu zamilovali právě v seriálu Zlatá labuť, kde se objevuje jako jedna z hlavních postav.

Herečka své druhé těhotenství dlouho tajila. O požehnaném stavu informovala až na začátku října. Syna má s partnerem Tomášem Kotasem, se kterým se sice znají už několik let, ale dohromady se dali nedávno. Dceru Juditu má s hercem Tomášem Havlínkem.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme