Halloween podle modelky Heidi Klum! Její kostýmy jsou fenomenální, za co půjde letos?

31. října 2022·Celebrity·Redakce

Heidi Klum. (Zdroj: Profimedia)

Halloween je tady. V České republice jsou sice halloweenské party méně obvyklé, ale v Americe si na kostýmech dávají pořádně záležet. A královnou mezi kostýmy je bezesporu modelka Heidi Klum, která pořádá i halloweenské party. Jaký kostým kráska zvolí letos? Informaci uvedl magazín Vogue.

Od žhavé Jessicy Rabbit až po stárnoucí babičku s křečovými žílami. Pokud jde o Halloween, jen málokdo ke kostýmům a převlekům přistupuje s takovou vášní jako modelka Heidi Klum. Jedním z nejvíce propracovaných a nejvíce šokujících kostýmů byl ten z roku 2019, když šla za robotickou mimozemšťanku.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

O rok dříve se na svou legendární party převlékla za Fionu ze Shreka. Německá modelka ráda na svých sociálních sítích nechává fanoušky hádat, za co půjde tentokrát. A nutno dodat, že matka čtyř dětí nikdy nezklamala. Její kostýmy jsou originální, neskutečně propracované a upravené do sebemenšího detailu.

Vypadá to, že rok od roku si na svých převlecích dává modelka záležet. Navíc do nich často zapojuje i svého manžela, hudebníka Toma Kaulitze. Byl to právě on, kdo se převtělil za zeleného zlobra Shreka. Čím si myslíte, že kráska ohromí letos?

Foto: Profimedia

Celebrity - další články

Doporučujeme